Manşet, Öğretmen

2017 Ocak Özür Grubu Atama Sonuçları Açıklandı

MEB, 2017 özür grubu atama sonuçlarını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda bulunan öğretmenlerin 2017 Ocak ayı özür grubu tayin işlemlerinin birinci aşaması 4-10 Ocak 2017 tarihleri arasında tamamlanmış, ikinci aşama olan okul tercih işlemleri ise 13-18 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılmıştı. Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme işlemleri için Türkiye genelinde yaklaşık olarak 100 binin üzerinde kadro açılmıştı. Özür grubu atamalarına başvuran öğretmenlerin merak ettiği konuların başında ise “2017 Ocak özür grubu atama sonuçları” gelmektedir.

2017 Özür Grubu Tayin Sonuçları Açıklandı

2017 Ocak ayı özür grubu atama sonuçları MEB tarafından 20 Ocak 2017 tarihinde açıklanacağı bildirilmişti. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada “2017 özür grubu atama sonuçları açıklandı” bilgisi verildi. Sonuçlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2017 Ocak ayı özür grubu atama sonuçları için TIKLAYINIZ

2017 Ocak Özür Grubu İçin Okumanız Gereken Yazılarımız

Öğretmenler İl/İlçe Emri İstiyor

2017 Ocak Özür Atamaları Kontenjanları

Yolluk Hesaplama

41. Tercih

Tayin Sonrası Yapılacak İşlemler

FACEBOOK ÖĞRETMEN SAYFASI

2017 Ocak Özür Grubu Atama Sonuçları Açıklandı” İçin 3 Sıkça Sorulan Sorular

  1. NY dedi ki:

    Vermeyin ilçe emrine sonra 3 çocuk isteyin..görüşürsek söz

  2. ahmet dedi ki:

    olmadı olmadı olmadı…
    eşimle 120 km uzaktayız….
    İLÇE EMRİ OLMAZSA çok mağdur olacağız çok…
    lütfen sesimiz olun…

  3. Hafız Öztürk dedi ki:

    Özel eğitime muhtaç çocuklar ve bakmakla yükümlü olunan kardeşler mazeret sayılıyor, özel yetenek sınavı ile kazanılan okullarda öğrenim gören çocuklar mazeret gurubunda sayılmıyor. Silahlı kuvvetler mensupları çocuklarının lise durumları tayimde göz önüne alınıyor. Bu durum anayasanın eşitlik ilkesine aykırı değil mi? Konservatuvar kazanmış Çocuğumun yanına gidemememden dolayı okulu bırakacak olması dolaylı olarak eğitim hakkının elinden alınması değil mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir