Gündem, KPSS, Manşet, Memurlar, Öğretmen, Personel Alımı

2017 Yılı Tüm Memur Alım İlanları Listesi

Z

2017 yılında kamu kurumlarına alınacak onbinlerce memur için kamu kurumlarının ve özel kurumların verdikleri tüm personel alım ilanlarını bu sayfa altında sizlere toplu bir şekilde sunacağız.

Kimi memur alımları için başvuru kılavuzları yayımlandı kimi personel alımlarının ise duyurusunun yapılması bekleniyor. Memur alım ilanları yayımlandıkça anlık olarak güncelleme işlemi yapılacaktır. Memur alım süreçlerinden haberdar olabilmek için aşağıda yer alan Facebook sayfamızı beğenebilir ve cebinize bildirim gelmesi için uygulamalarımızı yükleyebilirsiniz.

2017 memur alımlarının çok büyük bir oranı sözleşmeli olarak yapılmaktadır. Sözleşmeli memur alımlarında artık tüm kurumlar sözlü mülakatlar sonucunda alımlarını tamamlamaktadır. Verilen kontenjanın 3-4 katı kadar adayı KPSS puanlarına göre sözlü mülakatlara davet eden kamu kurumları, sözlü sınavdan sonra alınan puanlarla kontenjan dahilinde sıralamaya giren adaylarla ilgili arşiv ve güvenlik soruşturmasını tamamlayıp adayları göreve başlatmaktadırlar.

2017 Memur Alım İlanları

PTT; Personel alım duyurusu yapılarak toplamda 1750 personelin sözleşmeli olarak göreve başlatılacağı açıklandı. Başvurular 18-25 Nisan 2017 tarihleri arasında online olarak yapılacak. 2016 KPSS ve Ön Lisans KPSS puanlarıyla başvurular yapılabilecek.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkten duyuruya bakabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

PTT 1750 Personel Elımı

 

Milli Eğitim Bakanlığı: Milli Eğitim Bakanlığı 2017 yılının ilk döneminde 20 bin sözleşmeli öğretmen alacak. Aynı zamanda ek bir sözleşmeli öğretmen ataması ile 1367 öğretmen daha alıyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının sözlü mülakatları devam etmektedir.

Ayrıca Bkz >

20 bin sözleşmeli öğretmen alımı

1367 ek sözleşmeli öğretmen ataması

Emniyet Genel Müdürlüğü: 2017 yılında EGM toplamda 10 bin polis alımı ilanı verdi. 10 bin polis alımının 1.000’i kadın polis olacak. Tüm üniversite mezunları başvurabilecek. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkten duyuruya bakabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

10 bin polis alımı

Gelir İdaresi Başkanlığı: 2017 yılı için Gelir İdaresi Başkanlığı toplamda 2 bin kişilik personel alım duyurusunu yayımladı. Başvurular 10-28 Nisan 2017 tarihleri arasında olacak. Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

GİB 2 Bin Personel Alım Duyurusu

Kredi ve Yurtlar Kurumu: KYK’da bir duyuru yaparak 2017 yılı için toplamda 1044 yurt yönetim memuru alacağını duyurdu. Tüm lisans mezunları KYK personel alım duyurusuna başvurabilecek. Başvurular ise 4-14 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkten duyuruya bakabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

KYK personel alım duyurusu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: 2017 yılı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1500 ASDEP alacağını duyurmuştu. ASDEP alımları İl Müdürlükleri tarafından yapılıyor. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkten duyuruya bakabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

1500 ASDEP alım duyurusu

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü: Geçtiğimiz haftalarda Genel Müdür tarafından ihtiyacın giderilmesi adına 1200 personel alımının yapılacağı duyurulmuştu. Tüm lisans mezunları başvurabilecek. Önümüzdeki günlerde alım duyurusunun yapılması bekleniyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu: SGK bir duyuru yaparak toplamda 193 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkten duyuruya bakabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

SGK personel alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü: Karayolları Genel Müdürlüğü bir açıklama yaparak toplamda 560 sözleşmeli memur alacağını duyurdu. KGM 640 personel alımının başvuruları için 2016 KPSS’ye girmek yeterli olacaktır. Taban puan olmadan KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar yapılacak. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkten duyuruya bakabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alım Duyurusu

Türk Hava Yolları: THY toplamda 250 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular online olarak yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Bkz >

THY 250 Personel Alım Duyurusu

FACEBOOK MEMUR ALIMLARI SAYFASI

GooglePlay      Kamudanses App Store

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir