Manşet, Öğretmen

2018 Meb Yönetici Ataması Yapılacak Mı?

sjeb68eQucmRdQfX9UAfuWv5ZIvTRTATa8B7TPFVBqAAAAAElFTkSuQmCC

Bilindiği üzere Meb yönetici atamaları görevlendirme kılavuzuna göre 2017 haziran – temmuz ayında ek 1 değerlendirmesi ve mülakat sınavları yapmış ve geçtiğimiz eylül ayı itibari ile sınavdan başarılı olan müdür – müdür yardımcıları görevlerine başlamıştı. Peki 2018 yılında Meb yönetici ataması planlıyor mu? Yönetici kadrolarında münhal bulunan yerlerin normu doldu mu? Bu konuda yöneltilen sorulara kamudanses.com olarak açıklık getirmek istedik.

 

2017 eylül ayında idareci görevlendirilmeleri yapılmış hatta ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumları için tekrar bir ek atama gerçekleşmişti. Ancak hala ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumlarının olduğu ve müdür yardımcısı iken müdürlük ünvanına geçen yönetici normlarının şuan boş kaldığı görülmektedir. Tüm bunların yanında 2. bir özür grubu atamasının yapılması normların güncellenmesini iyice geciktirmiştir.

 

Meb’den ise herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen, yeniden bir yönetici görevlendirmesi yapılacağı hatta bu görevlendirmelerin mülakat yerine yazılı sınav ile gerçekleştirileceğine dair iddialar gündemi meşgul etmektedir. Şuan için yönetici görevlendirmelerine ihtiyaç olsa dahi herhangi bir resmi açıklama bulunmamaktadır.

2018 Meb Yönetici Ataması Yapılacak Mı?” İçin 2 Sıkça Sorulan Sorular

  1. Asiye dedi ki:

    Yonetici gorevlendirme yapilmali ……etrafimda gorevlendirmeler goruyorum ,bekleyenlerin hakki degilmi

  2. Asli dedi ki:

    Yorumunuz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir