Kategori: Gündem KPSS Manşet Öğretmen

2017 ÖABT Soru ve Cevapları

2017 ÖABT sorularını branşlar bazında değerlendiriyoruz.

2017 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi oturumu bugün saat 10.00 itibariyle başladı ve tüm Türkiye’de aynı anda yapıldı. ÖSYM diğer sınavlarda olduğu gibi bugün yine 15 kuralını uyguladı. Sonuçların ise 4 Ağustos 2017 tarihinde açıklanması bekleniyor.

2017 ÖABT toplamda 16 branş için yapıldı. Bu branşların KPSS puan sonucu P121 olarak hesaplanacak. ÖABT’nin bu puan türünün hesaplanmasında %50 etkisi olacak.

2017 ÖABT Soruları

Soru ve cevaplar henüz ÖSYM tarafından sisteme yansıtıldı. ÖSYM sisteminden aday girişi yaparak ÖABT soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz.

[haber id=8194]

ÖABT Soru ve Cevaplarının Değerlendirilmesi

Sınava giren öğretmenler sosyal medya ve forumlarda soruları değerlendirmektedir. Sizler de aşağıya yorum yaparak 2017 ÖABT soruları hakkında düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Genel olarak tüm branşlardan soruların oldukça zor olduğu, soruların anlaşılması noktasında ağır oldukları yorumları yapılıyor.

Türk Dili ve Edebiyatı branşından sınava giren adaylar soruların oldukça zor olduğu şeklinde yorum yapıyorlar. Soruların anlaşılmasının zorluğu dikkat çeken yorumlardan.

Sosyal Bilgiler branşında da adaylar soruların oldukça zor olduğunu belirtiyor.

Sosyal Medyadan Öğretmen Haberlerini Takip İçin Aşağıdaki Sayfa-Grubumuzu Beğenebilirsiniz:

FACEBOOK ÖĞRETMEN SAYFASI

FACEBOOK ÖĞRETMEN GRUBU

      

Yorumlar

Paylaş

Son Konular

  • Diğer

Köpek Mamaları

Köpeklerin sağlıklı bir beslenmeye sahip olması hayatları boyunca sağlıklı ve mutlu kalmalarının temel özelliğidir. Ancak… Devamı...

% Gün Önce
  • Eğitim

Dünyanın En İyi Üniversiteleri (2023)

Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralaması farklı kriterlere göre değişebilir, ancak genellikle akademik performans, araştırma etkinliği,… Devamı...

% Gün Önce
  • İnanç

Apateizm nedir?

Apateizm, inanç veya duygu olarak ilgi veya önem göstermemek, ilgisiz kalmak anlamına gelir. Bu, din… Devamı...

% Gün Önce
  • Keşfet

Uzak Doğulular neden çekik gözlüdür?

Uzakdoğulular genetik olarak çekik gözlü olabilirler. Bu genetik yapı, güneş ışığının zayıf olduğu bölgelerde görme… Devamı...

% Gün Önce
  • Manşet
  • Yararlı Siteler

Mavi Bisiklet film incelemesi

En İyi Film Ödülü, En İyi Yönetmen Ödülü, 53. Antalya Film Festivali'nde En İyi Senaryo… Devamı...

% Gün Önce
  • Sağlık

No Touch Lazer Nedir?

Göze temas etmeden yapılan bir lazer tedavisi olan temassız uygulama, geleneksel yöntemlere göre daha güvenilir… Devamı...

% Gün Önce