Açık Öğretim, Manşet, Sınavlar

2016 AÖF Soru ve Cevapları Açıklandı

2Q==

Açıköğretim Fakültesi 2016 Güz Dönemi ara sınavları 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde yapıldı. sınava giren milyonlarca adayın merak ettiği soruların başında ise 2016 AÖF Soru ve Cevapları gelmektedir. Bugün AÖF soru ve cevapları açıklandı.

Açıköğretim Fakültesinin yeni projesi olan e-Kampüs ile tüm açıköğretim sınavı soru ve cevapları öğrenilebiliyor. Bugün de 2016 Kasım AÖF soru ve cevapları e-Kampüs üzerinden yayımlandı. Böylelikle sınava giren milyonlarca aday girdikleri sınavlarla ilgili sorulara ulaşabilecektir. Özellikle Açıköğretimin bu sene uyguladığı yeni sistemle birlikte 4 yanlış 1 doğru cevabı götürecek. Bundan dolayı adaylar AÖF soru ve cevaplarını daha da merak etmektedirler. e-Kampüs sitemine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Anadolum e-Kampüs Sistemi

2016 Güz Dönemi Ara Sınavı soru ve cevapları e-Kampüs üzerinden açıklandı. AÖF’de çıkmış tüm soru ve cevaplara e-Kampüs sistemi üzerinden ulaşılabiliyor. Böylelikle adaylar hem sorulara daha hızlıca ulaşabiliyor ve sınav öncesi hazırlıklarını tamamlayabiliyor. e-Kampüs sistemine gidiş için Tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir