Gündem, Öğretmen

2016 Kasım Öğretmen Ataması

9k=

Milli Eğitim Bakanlığının yapacağı ek bir kasım öğretmen ataması tüm öğretmen adayları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu beklentinin oluşması ise çok sayıda öğretmenin görevden alınmasına rağmen bu sayının sadece yarısı kadar öğretmen atamasının yapılması.

Bakanlık yetkililerin herhangi bir atamanın olmayacağını bildirmesine rağmen 400 bin öğretmen adayı sosyal medyada 2016 Kasım öğretmen ataması için etkinlik yapmaktadır.

Eylül ayı içerisinde gerek Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz gerekse diğer yetkililer ek bir 15 bin öğretmen ataması için Maliye Bakanlığına başvurduklarını ve cevap beklediklerini bildirmişti. Bu sözler sonucunda öğretmen atamalarının kesin olduğunu düşünen öğretmen adayları şu an büyük hayal kırıklığı yaşamaktadırlar. MEB’in yapacağı olası bir öğretmen atamasının kasım ayında yapılması bekleniyor. Kasım öğretmen ataması hakkında gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Atama bekleyen 400 bin öğretmenin alım beklediği olası bir kasım öğretmen atamalarının sözleşmeli olarak mülakatlar sonucunda yapılması bekleniyor.

 

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir