Manşet, Öğretmen

2017 Ocak Özür Grubu Atama Kontenjanları

2017 Ocak ayında yapılacak olan özür grubu il dışı ve il içi tayin işlemleri halen devam etmekte. Özür grubuna başvuracak öğretmenlerin merakla beklediği konuların başında ise “2017 Ocak Özür Grubu Atama Kontenjanları2017 eş durumu kontenjanları” ne zaman belli olacak sorusu gelmektedir. 2017 Özür grubu kontenjanları açıklandığında öğretmenlerin tercih edebilecekleri okullar da belli olacaktır.

Özür grubu tayinlerinde tercih işlemleri 13-18 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacağı 2017 Ocak özür grubu kılavuzu içinde yer almaktadır. Milli Eğitim Bakanlığının son yıllarda yaptığı yer değiştirme ve atamalarda kontenjanları tercihlerin başladığı gün ilan ettiği biliniyor. Bu nedenle 2017 Ocak ayı özür grubu atama kontenjanları da tercihlerin başlamasıyla birlikte ilan edilecektir.

2017 Ocak Özür Grubu Tayin Kontenjanları

2017 Ocak özür grubu atama kontenjanını indirmek için:

A ile İ arası alanlar için tıklayınız

K ile Z arası alanlar için tıklayınız

Okumanız Gereken Yazılarımız:

Yolluk Hesaplama

41. Tercih

Tayin Sonrası Yapılacak İşlemler

FACEBOOK ÖĞRETMEN SAYFASI

NOT: 2017 Ocak özür grubu kontenjanları okullar bazında belli oldu. Öğretmenler kendi okullarının kontenjan modülüne girdiklerinde kurumları için MEB’in belirlemiş olduğu branş bazında kontenjanları görebiliyorlar. İstediğiniz okulda çalışan bir öğretmen tanıdığınız varsa kontenjanları öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir